Wat is de levertijd van mijn bestelling?
Wanneer je bestelling en betaling bij ons binnen is, kun je je bestelling doorgaans binnen drie werkdag verwachten. Dit geldt voor Nederlandse zendingen, buitenlandse zendingen duren langer door de afstand. 
Indien je voor 12.00 uur bestelt doen wij ons uiterste best je bestelling dezelfde dag te versturen. In het weekend geplaatste orders worden op maandag verwerkt. Villa Sassefras behoudt het recht om de bestelling te cancelen en het overgemaakte bedrag terug te storten. Tevens zijn wij bij verlies of beschadiging door toedoen van TNT post (PostNL), DPD of DHL niet aansprakelijk.

Wat zijn de kosten voor het bezorgen van mijn bestelling?
Villa Sassefras verstuurt alle bestellingen met pakketpost voorzien van een track- and tracecode. Pakketpost verzending is gratis op bestellingen vanaf € 75,00 binnen Nederland. 

Verzendkosten NL: € 6,95
Verzendkosten EU: € 12,50

Kan het zijn dat een item dat ik bestel via internet toch niet op voorraad is?
Ja, dat kan gebeuren. Wij doen er alles aan om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Het kan echter gebeuren dat onze voorraad een fout bevat, dan krijg je tijdig bericht en wordt je betaling zo spoedig mogelijk teruggestort.

,
 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag: 10:00 - 16:00
woensdag: 10:00 - 16:00
donderdag: 10:00 - 16:00
vrijdag: 10:00 - 16:00
zaterdag: 10:00 - 16:00
zondag: gesloten

Welkom

In het gezellige stadje Schagen vind je Villa Sassefras. Een gezellige winkel voor inspiratie en deskundig advies, de plek waar je creativiteit tot bloei komt. In de winkel verkopen we vele mooie stoffen van prachtige kwaliteit, wolletjes, katoen- en acrylgaren en allerlei fournituren.

Veel te veel om allemaal in de webshop te plaatsen.

Kom kijken en voelen in de winkel! De koffie staat klaar.
Wij kijken uit naar je komst.

Contact

Villa Sassefras
Nieuwe Laagzijde 23
1741 GE  Schagen

(t) 0224 227 617
(e) info@villasassefras.nl


KvK: 66104718
 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop