Menu
0
Gratis verzending boven € 75,- (NL)
Prijs per 10cm
Wij verzenden dagelijks van dinsdag t/m zaterdag
duurzame & GOTS gecertificeerde stoffen

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden bij aankopen in de Webshop van Villa Sassefras.

Ruilen algemeen
Voor online aangekochte artikelen zoals een bolletje wol en een haaknaald, heeft u mogelijkheid om deze binnen 14 dagen ruilen (zichttermijn). Hiervoor dient u wel eerst contact met ons op te nemen. Let wel, de verzendkosten voor het verzenden en voor het retour zenden brengen wij dan u in rekening. Wij hebben geen gratis retourservice.

Stoffen ruilen
Het is niet mogelijk om op maat geknipte artikelen (zoals stof) te ruilen. Dit geldt ook voor artikelen die aan de omschrijving en kleur voldoen. Mocht u een totaal andere stof en/of kleur gekregen hebben wordt dit uiteraard wel opgelost. Neem hiervoor contact met ons op.

Let op: Kleuren op een beeldscherm is altijd anders dan de werkelijke kleur. De kleuren zijn vaak lichter of donkere dan de werkelijk kleur. Hier kunnen wij – helaas – niks aan veranderen.

Verzending
Villa Sassefras is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door verzending. Op verzoek van de klant kunnen pakketjes verzekerd of aangetekend verzonden worden. Hieraan zijn extra kosten verbonden. 

Verzendkosten zijn voor de klant.
Bij een bestelling vanaf € 75,00 en een afleveradres in Nederland zijn de verzendkosten voor Villa Sassefras

 

Abonnieren Sie unseren Newsletter

Abonnieren

Benutzerkonto anlegen

Durch Ihre Anmeldung in unserem Shop, bewegen Sie sich um einiges schneller durch den Bestellvorgang, können mehrere Adressen anlegen, können Ihre Aufträge verfolgen und vieles mehr.

Kundenkonto anlegen

Zuletzt hinzugefügt

Keine Artikel in Ihrem Warenkorb

Gesamt inkl. MwSt:€0,00
Kostenloser Versand wenn Sie noch €75,00 zusätlich bestellen