Menu
0
Gratis verzending boven € 75,- (NL)
Prijs per 10cm
Wij verzenden dagelijks van dinsdag t/m zaterdag
duurzame & GOTS gecertificeerde stoffen

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden bij aankopen in de Webshop van Villa Sassefras.

Ruilen algemeen
Voor online aangekochte artikelen zoals een bolletje wol en een haaknaald, heeft u mogelijkheid om deze binnen 14 dagen ruilen (zichttermijn). Hiervoor dient u wel eerst contact met ons op te nemen. Let wel, de verzendkosten voor het verzenden en voor het retour zenden brengen wij dan u in rekening. Wij hebben geen gratis retourservice.

Stoffen ruilen
Het is niet mogelijk om op maat geknipte artikelen (zoals stof) te ruilen. Dit geldt ook voor artikelen die aan de omschrijving en kleur voldoen. Mocht u een totaal andere stof en/of kleur gekregen hebben wordt dit uiteraard wel opgelost. Neem hiervoor contact met ons op.

Let op: Kleuren op een beeldscherm is altijd anders dan de werkelijke kleur. De kleuren zijn vaak lichter of donkere dan de werkelijk kleur. Hier kunnen wij – helaas – niks aan veranderen.

Verzending
Villa Sassefras is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door verzending. Op verzoek van de klant kunnen pakketjes verzekerd of aangetekend verzonden worden. Hieraan zijn extra kosten verbonden. 

Verzendkosten zijn voor de klant.
Bij een bestelling vanaf € 75,00 en een afleveradres in Nederland zijn de verzendkosten voor Villa Sassefras

 

Subscribe to our newsletter

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00
Order for another €75,00 and receive free shipping